Comerç

Els alcaldes de les capitals lleidatanes s’alineen amb la Paeria en contra de Torre Salses

Pueyo els trasllada l'aposta per a un desenvolupament comercial de proximitat i integrat dins la trama urbana

per Redacció, Lleida | 19 de gener de 2022 a les 08:21 |
Imatge dels alcaldes durant la trobada virtual | ACN
La reunió celebrada aquest dimarts entre els alcaldes de les capitals de comarca del pla de Lleida ha servit per constatar la "plena sintonia" que compateixen sobre el model comercial de la capital del Segrià. L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha explicat als edils la situació del projecte del SUR-42 (Torre Salses) i els ha traslladat que la voluntat de l'equip de govern de la Paeria ha estat, és i serà promoure un desenvolupament comercial de proximitat, integrat dins la trama urbana i que generi activitat en la ciutat. Els alcaldes lleidatans han traslladat a Pueyo el seu suport a aquest model que defensa l'actual govern municipal i que s'allunya del model que suposen projectes com el del parc comercial i d'oci projectat a Torre Salses.

La trobada, que s'ha celebrat en format virtual, ha estat presidida per Miquel Pueyo i ha comptat amb la participació de les alcaldesses de Tàrrega, Alba Pijuan, i de les Borges Blanques, Núria Palau, així com els alcaldes de Mollerussa, Marc Solsona; de Cervera, Joan Santacana, i de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal. També hi ha participat el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Lleida, Toni Postius, i la regidora de Comerç, Mercats, Consum i Participació, Marta Gispert.


La Paeria reitera que va declarar caducats els expedients del vial d'accés a Torre SalsesEn relació amb el comunicat emès aquest dimarts pels promotors del parc comercial i d'oci de Torre Salses, la societat Eurofund Parc Lleida, des de la Paeria han reiterat el que ja van manifestar en el marc de la Junta de govern Local del 29 de desembre, on va declarar caducats els expedients de les cessions anticipades i les ocupacions directes per a la construcció del vial Víctor Torres, que dona accés al SUR-42 (Torre Salses).

 

Participació