El PP vol pactar la nova alcaldia de Lleida amb socialistes i comuns

Els populars consideren "insostenible" la situació política a la ciutat per "manca de projecte, lideratge i desgovern"

Xavi Palau amb Marisa Xandri
Xavi Palau amb Marisa Xandri | PP
Redacció
11 de gener del 2022
Actualitzat a les 16:55h
El grup del PP a l'Ajuntament de Lleida insta la resta de grups i regidors no adscrits de l'oposició a consensuar un candidat a l'alcaldia, un nou govern i el pressupost municipal per al 2022 perquè pugui prosperar una moció de censura contra l'actual alcalde, el republicà Miquel Pueyo. Els populars proposen cercar aquest acord "sense vetar a ningú" i "posant Lleida per davant de tot".

El PP considera "insostenible" la situació política a la ciutat i ho atribueix "a la manca de projecte i lideratge" i a "la decadència i el desgovern " per part d'ERC i JxCat. Així mateix, assegura que aquesta situació encara s'ha vist agreujada des que Pueyo va perdre al desembre la qüestió de confiança vinculada a l'aprovació del pressupost per al 2022.
El grup del PP a la Paeria defensa que Lleida necessita "un canvi real" i sosté que la formació "vol participar-hi". "Volem passar de les paraules als fets i estem preparats per assumir responsabilitats de govern, de gestió, lideratge i demostrar que una altra manera de governar és possible i necessària", afirmen els populars.

"Només des de la generositat i sense vetar a ningú podrà fer-se efectiu aquest canvi imprescindible a Lleida", defensen. En aquest sentit, la formació es mostra disposada posar-hi de la seva part. "Només des de dins d'un nou govern, podrem vetllar pel compliment dels acords programàtics d'una possible moció" afegeixen des del grup del PP.