El Lleida Esportiu planta la Paeria i la Federació li obre expedient

Els representants del club no justifiquen la seva absència

Jordi Esteve, president del Lleida
Jordi Esteve, president del Lleida | Lleida Esportiu
Redacció
11 de gener del 2022
Actualitzat a les 9:19h
Els directius del Lleida Esportiu han plantat el representants de la Paeria en la reunió que havien de mantenir aquest dilluns. El regidor d’Esports de la Paeria de Lleida, Ignasi Amor, juntament amb els seus tècnics, han esperat durant una mitja hora, i en veure que ningú no acudia ni excusava la seva presència, han suspès la trobada. El club no ha comunicat els motius de la plantada a la reunió, on s’havia d’abordar la situació del club i els incompliments del conveni d´ús del Camp d’Esports que el consistori municipal retreu a l’entitat.

D’altra banda, la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha anunciat que el Comitè Nacional de Segona Instància ha estimat el recurs que el Numància va presentar després de la decisió d’ajornar-se el partit del passat diumenge per un brot de Covid-19 al Lleida, una situació que no existia, segons els jugadors. L’expedient obert apunta que: “Reunit el Comitè Nacional de Segona Instància per conèixer del recurs interposat per part del CD Numància, contra la resolució mitjançant la qual es va procedir a l’ajornament”.

La Federació trasllada l’assumpte “al Jutge Disciplinari competent de la Segona RFEF als efectes que s’incoï el procediment disciplinari extraordinari oportú i es dilucideix la possible comissió d’infraccions d’índole disciplinària per part del Club Lleida Esportiu, els seus dirigents i la metge del club com a signants de l’escrit”.