Ple

Pueyo avança el vot de confiança

L'alcalde afirma que la seva principal preocupació és tirar endavant uns comptes "expansius" per a Lleida

per Redacció, Lleida | 22 de desembre de 2021 a les 18:26 |
Miquel Pueyo, alcalde de Lleida | Adrià Costa
L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, se sotmetrà dilluns a la qüestió de confiança que va anunciar després que el govern de la Paeria, amb ERC i JxCat en minoria, no aconseguís tirar endavant l'aprovació del pressupost municipal per al 2022.

Després del rebuig de l'oposició als comptes, Pueyo va anunciar que se sotmetria passat Reis a una qüestió de confiança, vinculada a l'aprovació del pressupost per al 2022, però ha decidit avançar-la i es debatrà en el Ple del mes de desembre. "El més important no és la qüestió de confiança sinó l'aprovació d'uns pressupostos expansius per a la ciutat en uns moments en què la recuperació social i econòmica hauria de passar per davant de qualsevol altra consideració", ha assenyalat aquest dimecres Pueyo.


"Hem estat parlant amb tothom i ho continuarem fent fins al dia 27 però, en vista que les possibilitats de revertir la posició de l'oposició –en relació amb l'aprovació del pressupost- cada vegada eren més petites, la meva obligació és no deixar passar ni un sol dia més", ha remarcat Pueyo. "Cada dia que passem és un dia que perdem i la meva preocupació en aquests moments és l'aprovació d'aquests pressupostos expansius", ha sentenciat l'alcalde de Lleida.

 

Participació