La Paeria expulsarà el Lleida Esportiu del Camp d’Esports

L’equip podria continuar jugant a l’estadi aquesta temporada

15 de desembre del 2021
Actualitzat a les 15:07h
Camp d’Esports
Camp d’Esports | Lleida Esportiu
El Lleida Esportiu serà expulsat del Camp d’Esports per part del govern de la Paeria, que ha decidit trencar el conveni amb el club. Aquesta mesura compta amb la unanimitat de tots els grups municipals de la ciutat, que votaran aquesta mesura en un proper ple.

Falta per decidir, però, la data en que es posarà punt final a l’entesa entre ajuntament i club. El regidor d’Esports de la Paeria, Ignasi Amor, no ha concretat quan es farà aquesta votació, que pot ser entre el mes de gener i final de temporada.

En el cas que aquesta votació fos el mes vinent, no necessàriament l’entitat s’hauria de buscar un nou estadi atès que existeix la possibilitat d’un acord fins a final de temporada per tal que el Lleida Esportiu pugui disputar els partits a l’estadi. El que sí és segur és que la plantilla acabarà l’any i començarà el 2022 disputant partits de lliga al Camp d’Esports. 

​Els tècnics del departament d’Esports estan estudiant encara detalls de la documentació aportada pel club, encara que hi ha consens en considerar que les al·legacions dels propietaris del Lleida Esportiu no són prou sòlides com per defensar els incompliments del pacte denunciats per l’alcalde, Miquel Pueyo.