Una desena de jugadors podrien abandonar el Lleida Esportiu en les properes setmanes

Els futbolistes ja busquen altres equips i marxaran del club dels Esteve per culpa dels impagaments

Jugadors, entrenant
Jugadors, entrenant | Lleida Esportiu
Redacció
07 de desembre del 2021
Actualitzat a les 9:57h
L’èxode de jugadors que es preveu al Lleida Esportiu aquest mes de desembre serà únic i mai vist a la ciutat. Una desena de futbolistes podrien abandonar el club en les properes setmanes quan s’obri el període per tramitar les baixes.

A les recents marxes de Colau i Garzón se li sumaran, amb tota probabilitat, altres membres de la plantilla, que ja estan buscant sortides perquè no accepten més la dramàtica situació de l’entitat dels Esteve, que no paguen les nòmines.

Els propietaris no han pagat cap salari a almenys set jugadors, de manera que aquests poden acreditar davant l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) el no cobrament de tres nòmines, el mínim que es demana per obrir un procés de baixa express. 

Una plantilla amb jugadors del filial
Per continuar jugant, el club necessita ajuntar almenys set futbolistes de l'actual primera plantilla, i ho pot fer perquè més de set jugadors han cobrat part dels sous, de manera que no poden fer els tràmits per sortir del Lleida Esportiu ja que no compleixen els requisits que fixa l’AFE. A partir d'aquí, el conjunt es podria completar amb jugadors del filial o de l'equip juvenil per acabar la temporada.