Entrada lliure al Camp d'Esports per la manca de personal de seguretat

Tothom pot accedir a l'estadi sense presentar entrades ni carnets i diversos afeccionats s’han assegut a la llotja

Redacció
05 de desembre del 2021
Actualitzat a les 17:11h
Seguidors entrant a l’estadi
Seguidors entrant a l’estadi | Jordi Echevarria
Els propietaris del Lleida Esportiu han abandonat el club a la seva sort, i aquest diumenge se n’ha vist una nova evidència. El club ha deixat entrar gratuïtament tothom a veure el partit contra l'Eixea, però no ho ha fet com un acte de deferència cap als seguidors, sinó per la desídia i la irresponsabilitat que caracteritza la gestió del club en els darrers mesos.

El programa "Lleida en Joc" ha publicat un vídeo gravat pel fotògraf Jordi Echevarría en el qual es veu els accessos del Camp d'Esports sense personal de seguretat ni ningú que validi les entrades. Els seguidors han pogut entrar amb tota llibertat i sense haver d’acreditar cap document per entrar a les graderies. De fet, alguns seguidors s’han assegut a la llotja de l’estadi, com ha explicat el periodista Dani Badia de Catalunya Ràdio. 

Aquesta és la segona vegada que l’estadi obre les portes sense tenir garantida la seguretat. En partit contra el Terrassa es va acabar amb una invasió pacífica del terreny de joc per part dels seguidors.