El Lleida Esportiu anuncia la marxa de dos futbolistes de la plantilla

Garzón i Colau rescindeixen el contracte amb el club

Jugadors del Lleida Esportiu
Jugadors del Lleida Esportiu | Lleida Esportiu
Redacció
02 de desembre del 2021
Actualitzat a les 17:47h
El Lleida Esportiu ha rescindit els contractes dels futbolistes Diego Garzón i Colau. El club ha anunciat aquest dijous a la tarda l'acord amb els futbolistes per acabar la relació amb el club, que va començar fa tot just cinc mesos. L’anunci s’ha fet pocs minuts abans de la roda de premsa conjunta dels futbolistes, que han anunciat que contemplen fer una vaga per protestar pels impagaments. 

Els futbolistes diuen estar “farts” dels incompliments dels propietaris i que estudien la possibilitat de no jugar els propers partits per denunciar la situació. 

La denúncia feta pública pels futbolistes arriba quan alguns jugadors de la plantilla han començat a cobrar part de la segona nòmina, un fet que des de l’AssociaciÓ de Futbolistes Espanyols (AFE) es veu com una voluntat dels germans Esteve per evitar que el club quedi exclòs de la lliga per no pagar jugadors i tècnics. 

El tècnic Gabri va confirmar la setmana passada que els propietaris havien saldat una part més del deute, encara que insuficient per calmar els ànims del vestidor, enervats per uns impagaments que estan afectant el dia a dia de l’equip i també els partits. El Lleida Esportiu ha perdut els tres darrers partits de lliga i actualment és penúltim amb només 13 punts amb 13 partits.