Futbol

Els futbolistes del Lleida Esportiu contemplen fer una vaga

Asseguren que estan fent tràmits perquè estan “farts” dels incompliments del club i l’AFE preveu que el club desaparegui abans del final de la temporada si no es paguen els salaris

per Redacció, Lleida | 2 de desembre de 2021 a les 17:19 |
Jugadors i tècnics, aquest dijous | AFE
Els futbolistes del Lleida Esportiu han anunciat aquest dijous en roda de premsa que estan fent tràmits per iniciar una vaga per protestar pels impagaments. Asseguren estar “farts” dels incompliments dels propietaris i que estudien la possibilitat de no jugar els propers partits per denunciar la situació. El capità Quim Araujo ha assegurat que molt futbolistes no tenen la còpia del contracte federatiu, i ha demanat als germans Esteve una millor gestió de l’entitat o una marxa per donar entrada a nous amos que arreglin la dramàtica situació del club.Els Esteve comencen a reaccionar


La denúncia feta pública pels futbolistes arriba quan alguns jugadors de la plantilla han començat a cobrar part de la segona nòmina. Aquest pagament és vist per Diego Rivas, representant de l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), que han acompanyat els jugadors i tècnics, com una voluntat de “reacció” per part dels propietaris per evitar que el club quedi exclòs de la lliga. El futur, però, encara el continuen veient incert.


En aquest sentit, Rivas ha apuntat que si la situació del Lleida Esportiu no canvia i no es paguen els salaris, “és probable que no acabi la temporada".

El tècnic Gabri va confirmar la setmana passada que els propietaris havien saldat una part més del deute, encara que insuficient per calmar els ànims del vestidor, enervats per uns impagaments que estan afectant el dia a dia de l’equip i també els partits. El Lleida Esportiu ha perdut els tres darrers partits de lliga i actualment és penúltim amb només 13 punts amb 13 partits. 

 

Participació