Lleida reforça la seguretat policial als carrers amb motiu de les festes

La Guàrdia Urbana reforça els efectius per garantir la fluïdesa de la mobilitat i evitar furts a zones comercials

Dos policies per Lleida
Dos policies per Lleida | Paeria Lleida
Redacció
01 de desembre del 2021
Actualitzat a les 18:49h
Lleida reforçarà la presència policial al carrer amb motiu de les festes nadalenques amb una campanya de trànsit i seguretat ciutadana, un dispositiu que té l'objectiu d'augmentar la vigilància a les principals zones comercials de la ciutat i reforçar els serveis destinats a la regulació del trànsit, amb una major presència efectiva al carrer durant tots els dies de la campanya i, de forma especial, els dies on hi ha més presència a les àrees comercials.

L'alcalde Miquel Pueyo ha afegit que la campanya també té l'objectiu de dissuadir i evitar "al màxim" els furts en zones comercials o major afluència de persones. L'intendent de la policia, Josep Ramon Ibarz, ha dit que volen incrementar la sensació de major seguretat al carrer. 

El paer en cap i l'intendent han coincidit en assenyalar que es recomanable seguir consells com primer els desplaçaments a peu i en transport públic, no acumular efectiu en les botigues o no deixar als vehicles objectes de valor a la vista, entre d'altres.

Pueyo ha agraït el treball conjunt dels cossos policials a Lleida en dies com aquests amb gran afluència de trànsit i vianants en les principals vies de la ciutat com poden ser l'Eix Comercial, l'Avinguda Catalunya, Rambla d'Aragó, Balmes, Rovira Roure, Ricard Vinyes, Prat de la Riba, Passeig de Ronda, i Príncep de Viana, entre d'altres.

La campanya, que ja s'ha iniciat, s'allargarà fins al pròxim 9 de gener.