La curiosa anècdota d’un futbolista del Mollerussa després del partit de Copa

Jofre Graells explica en un tuit la diferència de vivències després del partit contra el Getafe

01 de desembre del 2021
Actualitzat a les 12:40h
Jofre Graells, celebrant fa un mes
Jofre Graells, celebrant fa un mes | Jofre Graells
El jugador del Mollerussa, Jofre Graells, ha explicat el seu episodi vinculat amb el partit de la Copa del Rei d’aquest dimarts d’una manera sintètica però ben explicativa del que han viscut aquests joves futbolistes.

Graells ha publicat en un missatge a Twitter que unes hores enrere estava jugant i intentat driblar Nyom, jugador del Getafe, i que aquest dimecres al matí ha tornat a la seva feina, a l’oficina.

“Coses de la vida”, ha reblat el jugador, que va participar en el matx contra l’equip madrileny i va fer somniar la capital del Pla d’Urgell durant la primera part de l’encontre, que va acabar amb empat a un després que els mollerussencs s’avancessin al minut 4 amb un gol de Putxi. A la segona part, el Getafe va imposar la seva superioritat va marcar quatre gols més per deixar l’1 a 5 final.