Nadal

Lleida tornarà a viure «La factoria dels reixos» a inici d'any

La bona acollida de l'espectacle l'any passat ha obligat la Paeria a tornar-lo a preparar i a presentar el 2 i el 3 de gener

per Redacció, Lleida | 29 de novembre de 2021 a les 14:35 |
Imatge de l’espectacle dels Reis Mags | ACN
El pavelló Barris Nord de Lleida serà l'escenari per segon any consecutiu de l'espectacle "La Factoria dels Reixos". La Paeria ha decidit mantenir-lo després de la bona acollida del Nadal passat.

S'han programat deu sessions entre el diumenge 2 i el dilluns 3 de gener i en cadascuna hi podran assistir fins a 2.000 persones. De la mà de més d'una setantena d'artistes i membres de companyies de teatre de la ciutat, l'espectacle mostra als infants com es prepara la Nit de Reis. Les entrades, que costaran cinc euros, es podran comprar al web de Festes Lleida, i a Turisme de Lleida i la Llotja. L'Ajuntament preveu que hi assisteixin unes 19.500 persones. A la vegada, treballa per celebrar la cavalcada dels Reis d'Orient com abans de la pandèmia.


L'Ajuntament de Lleida va organitzar el Nadal passat per primer cop "La Factoria dels Reixos" davant la impossibilitat de celebrar amb normalitat la tradicional cavalcada per les restriccions vigents en aquells moments per la Covid-19. La bona acollida de l'espectacle familiar per part de les més de 13.000 persones que van assistir a alguna de les sessions, ha fet que la Paeria hagi decidit donar-li continuïtat tot i que, a la vegada, també treballa per celebrar la cavalcada dels Reis d'Orient, amb el mateix format i recorregut que abans de la pandèmia, segons ha ressaltat l'alcalde Miquel Pueyo.

Des de l'Ajuntament de Lleida preveuen que hi assisteixin enguany unes 19.500 persones, segons ha indicat el regidor de Joventut, Festes i Tradicions, Ignasi Amor. Les entrades es podran adquirir pròximament al web de Festes Lleida, i presencialment a Turisme de Lleida i la Llotja. En aquesta edició, tindran el preu "simbòlic" de 5 euros, segons ha detallat Amor i, a més, també se'n sortejaran per facilitar que tothom qui vulgui hi pugui accedir.

 

Participació