Polèmica entre la regidora Elena Ferre i el diari «Segre» pels anuncis de prostitució

El rotatiu es regira amb mala bava contra la regidora del Comú, que creu que aquesta publicitat hauria d’invalidar la subvenció pública

Redacció
29 de novembre del 2021
Actualitzat a les 15:43h
Elena Ferre, regidora del Comú
Elena Ferre, regidora del Comú | Comú de Lleida
La setmana del 25 de novembre tots els mitjans intenten donar visibilitat als casos de violències contra les dones. I això, a vegades, és criticat perquè alguns hi veuen doble moral o incoherències. És el que va passar a la Paeria aquest divendres. La regidora del Comú, Elena Ferré, ara a l'oposició, va carregar -no era el primer cop- contra el diari Segre perquè rep diners públics i, alhora, publica anuncis de prostitució, que és una forma de maltractament. 

El diari es va regirar amb mala bava contra les crítiques: li va dedicar una fletxa cap avall i una nota editorial titulada "Hipocresia ets tu" recordant que, per error o "il·legalment", ella havia cobrat un sou que no li pertocava de la Diputació durant un mes.

Per negar la incoherència entre la seva portada i els anuncis afirmaven que no volien perdre el temps en explicar la diferència entre "informació i publicitat". La regidora va rebre moltes mostres de solidaritat a les xarxes. La previsió és que aquests anuncis es puguin anar traient progressivament. El mateix rotatiu ho apuntava en l'article de resposta a Ferre: "Els anuncis desapareixeran". 

 Aquesta, altres notícies i les claus del dia es poden llegir al Despertador de Ferran Casas