Brot de Covid a la Seu d’Urgell després d’un viatge de jubilats

La meitat han donat positiu, però cap ha estat hospitalitzat

Redacció
27 de novembre del 2021
Actualitzat a les 10:30h
Un viatge que un grup de jubilats de l’Alt Urgell han fet a Benidorm ha provocat un brot de Covid-19 a la Seu d’Urgell i altres municipis dels rodals.

Més de la meitat dels participants en el viatge ha donat positiu, encara que cap ha estat hospitalitzat. Tots ells tenien la pauta de vacunació completa. Alguns dels infectats tenen símptomes provocats pel virus, però no son greus. 

D’altra banda, el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha anunciat aquest divendres al migdia que l'ampliació del passaportCovid a restauració, gimnasos i residències queda suspesa "almenys fins dilluns". La decisió s'ha pres després de registrar problemes i retards a la web de La Meva Salut des d'aquest dijous, quan el TSJC va avalar la petició del Govern d'estendre l'ús del certificat de vacunació més enllà de l'oci nocturn.

2/227363
"La gent tindrà tot el cap de setmana i dilluns per descarregar-se el certificat amb més tranquil·litat", ha dit el conseller, remarcant que "l'eina funciona" i actualment s'està reforçant "tecnològicament". Des que el Govern va anunciar la mesura el passat dimarts, van descarregar-se 707.000 certificats descarregats, una xifra que ha col·lapsat l'aplicatiu.