violència

Condemnen a sis mesos de presó els agressors del metge d’un CAP lleidatà

Atès que no tenen antecedents, els condemnats no hauran d'ingressar a la presó

per Tomàs Garcia Espot, Tremp | 23 de novembre de 2021 a les 17:09 |
Façana del jutjat de primera instància de Tremp | Nova Eucària
Els acusats d'agredir al metge del CAP de la Pobla de Segur, Ramon Mitjana, han estat condemnats a sis mesos de presó cadascun. Segons la sentència de la jutgessa de Tremp, els dos condemnats, un home d'uns 40 anys i la seva dona, no ingressaran a presó ja que no tenen antecedents penals. Tanmateix, tots dos hauran de pagar una multa diària de sis euros durant 20 dies i no es podran aproximar a menys de 50 metres de la víctima durant un any.

La sentència prova els fets, que van tenir lloc el passat 19 d'octubre al CAP de la Pobla de Segur. L'escrit recull, en primer lloc, que l'home, "no conforme amb l'atenció mèdica rebuda pel metge", va donar una forta empenta i un cop de puny al coll de Mitjana. Un fet que va provocar que caigués al terra, moment en què l'acusat es va col·locar sobre d'ell i li va continuar donant cops per tot el cos. Al mateix temps, la jutgessa dona per provat que l'acusada també li va donar cops de peu al tors mentre li proferia diversos insults.

Arran d'aquests fets, el metge va patir diverses contusions i afectacions a la zona cervical, així com ansietat i insomni. El veredicte, doncs, condemna als dos acusats per un delicte d'agressió a sanitari i per un delicte lleu de lesions


 

Altres notícies que et poden interessar 

Participació