Què passaria si els jugadors del Lleida Esportiu fan una vaga?

Els futbolistes estan “destrossats” pels fets del diumenge, admet l’entrenador

Redacció
23 de novembre del 2021
Actualitzat a les 15:38h
Plantada dels jugadors
Plantada dels jugadors | ND
Els jugadors del Lleida Esportiu van protestar el passat diumenge pels impagaments del club. La plantada dels futbolistes i tècnics va ser la segona acció en una setmana en el context d’una entitat abandonada pels seus propietaris.

En el cas que volguessin fer un pas més en les accions de protesta, els jugadors tenen l’opció de fer una vaga com han fet altres clubs espanyols en la mateixa situació que els lleidatans.

Si la plantilla decideix no jugar els partits, la federació Espanyola de Futbol els expulsarà de la Segona RFEF si acumulen dues incompareixences. En el cas que fallin en un matx, hi hauria sanció i la pèrdua de tres punts. La mesura d’una vaga i la conseqüent expulsió de la competició, abocaria el un club a una situació extrema que, amb tota probabilitat, no podria superar. 

Els jugadors van quedar “destrossats” després del partit del diumenge, com va admetre l’entrenador Gabri Garcia a l’acabar el matx contra el Terrassa. El tècnic assegura que “cada cop és més difícil” afrontar el dia a dia, i reconeix que ell també està tocat per la situació del club.