És l’hora de matar el Lleida Esportiu amb una vaga indefinida

Ni la ciutat ni els jugadors es mereixen aquest carnestoltes de despropòsits ni el menysteniment dels amos, i allargar l’agonia no porta enlloc

Jugadors del Lleida
Jugadors del Lleida | Lleida Esportiu
22 de novembre del 2021
Actualitzat a les 9:59h
El Lleida Esportiu és un club abandonat pels seus propietaris i que desapareixerà aviat. Seran dies o setmanes, però l'entitat dels germans Esteve farà fallida més d'hora que tard.

La trista agonia vista aquest diumenge al Camp d'Esports fa pensar en la necessitat d'haver de forçar la mort del club, perquè ni la ciutat ni els jugadors es mereixen aquest carnestoltes de despropòsits ni el menysteniment dels amos. Els Esteve han desprestigiat el nom de Lleida com poca gent abans ho havia fet, i ja és hora d’acabar amb aquesta lamentable publicitat.

És el moment d'una vaga indefinida dels membres del primer equip que acceleri el procés de fallida del Lleida Esportiu. No cobren ni cobraran i ja han denunciat el club davant l'AFE que els permetrà marxar del club el mes vinent. No hi ha raons per continuar aguantant el club, perquè ara mateix, els únics que el suporten són els futbolistes i els entrenadors. L'han de deixar caure, per la tranquil·litat de tothom.