El Lleida Esportiu es va desfent; ni himne, ni marcadors, ni megafonia, ni seguretat…

El club ja no compleix amb els mínims ni tan sols durant els partits de l’equip al Camp d’Esports

El marcador, sense funcionar
El marcador, sense funcionar | Ferran Montardit
Redacció
21 de novembre del 2021
Actualitzat a les 22:42h
El Lleida Esportiu es va desfent poc a poc. És un club a la deriva que es va aïllant cada cop més de l’afició i va perdent peces com una joguina trencada. l’evidència d’aquest fet l’han tingut aquest diumenge els afeccionats que han anat al Camp d’Esports i que han vist que no funcionava res del que anava abans.

El seguidor Ferran Montardit ha assegurat al seu compte de Twitter que el club no ha posat en marxa el vídeomarcador, així com tampoc no ha fet sonar l’himne, ni s’ha sentit la megafonia ni s’ha vist el personal de seguretat a la zona del lateral on ell hi té el seient. Els torns d’accés tampoc han funcionat durant tota la tarda.

Per la seva banda, el departament de comunicació ha publicat uns quants missatges durant el partit després d’una setmana sense cap informació ni imatge als seus canals oficials. L’àrea comunicativa tampoc no ha gestionat les rodes de premsa habituals dels futbolistes entre setmana ni de l’entrenador el dia abans del partit.

Els Esteve van internar prohibir les declaracions dels jugadors 
Els propietaris del club van intentar evitar que els quatre capitans de l’equip fessin les declaracions de denúncia pels impagaments el passat cap de setmana. Segons va explicar NacióDigital, els amos van trucar als membres de l’àrea de comunicació per evitar l’atenció a la premsa, dels jugadors, un extrem que no es va aconseguir.