Nova protesta dels jugadors del Lleida Esportiu, ara al Camp d’Esports

Els futbolistes tornen a carregar contra els germans Esteve perquè fa tres mesos que no cobren

Redacció
21 de novembre del 2021
Actualitzat a les 15:39h
Imatge de la protesta al Camp d’Esports
Imatge de la protesta al Camp d’Esports | Cedida
Els jugadors del Lleida Esportiu han tornat a denunciar els impagaments del club amb un nova protesta després que el cap de setmana passat fessin una plantada durant el primer minut del partit contra el Cerdanyola. Els futbolistes han protestat aquest cop a les portes del Camp d’Esports juntament amb jugadors de la base, que lamenten que els propietaris del club hagin de deixat de pagar els àrbitres i, en conseqüència, la Federació Catalana de Futbol (FCF) hagi cancel·lat els partits.

Els membres de la primera plantilla del Lleida Esportiu fa tres mesos que no cobren i el club els hi deu gairebé tres salaris (paga a mes vençut, de manera que a finals de novembre l’entitat deurà l’agost, el setembre i l’octubre). El club només ha pagat una part del mes d’agost a sis jugadors de la plantilla després que el president, Jordi Esteve, assegurés a principis de mes que es desbloquejaria la situació de penúria econòmica. 

Davant d’aquesta situació, els futbolistes han començat a denunciar el Lleida Esportiu davant l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) i la majoria d’ells podran marxar en llibertat ja que l’organisme permet accelerar els tràmits de les baixes si els jugadors acrediten tres mesos sense cobrar.