Els futbolistes del Lleida Esportiu protestaran fora del Camp d’Esports pels impagaments

El Cadet A ha emulat el primer equip i ha protestat amb una plantada al camp de la Floresta

Els quatre capitans del Lleida
Els quatre capitans del Lleida | Dani Badia
Redacció
21 de novembre del 2021
Actualitzat a les 11:57h
Els jugadors del Lleida Esportiu protestaran aquest diumenge fora del Camp d’Esports pels impagaments del club, que ja els hi deu tres mesos de salaris.

Els membres de la plantilla s’uniran amb els futbolistes de la base, que també participaran de l’acció per denunciar els greus problemes econòmics de l’entitat dels germans Esteve, que nopaga els àrbitres i que està al caire de la desaparició. L’acció esta prevista cap a les 15:30 hores, una hora i mitja abans del partit contra el Terrassa.

Els pares dels jugadors dels filials del Lleida Esportiu també protestaran després que el club hagi deixat de pagar els col·legiats

Els impagaments han provocat la suspensió dels partits d’infantils i cadets, una situació que ha enervat els pares, que creuen que els nens no han de patir els problemes econòmics de l’entitat.

Aquest dissabte al camp de la Floresta, el Cadet A ja ha fet una plantada com la del primer equip el diumenge passat per denunciar la problemàtica de l’entitat dels Esteve, que pot portar el club a la desaparició. Els futbolistes també faran una protesta aquesta tarda abans del partit contra el Terrassa, al Camp d’Esports.