1 de 10
Futbol

Les deu mentides i incompliments d’Albert Esteve

La gestió del propietari del Lleida Esportiu ha estat envoltada per la polèmica i les praxis sospitoses

per Redacció, Lleida | 26 de novembre de 2021 a les 10:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El propietari del Lleida Esportiu, Albert Esteve, està a l’ull de l’huracà per la mala gestió del club, que està al caire de la fallida. L’amo de l’entitat fa setmanes que no es deixa veure i la darrera informació que es té d’ell és que havia viatjat a la Índia. La seva tasca al Lleida Esportiu ha estat curulla de falsedats, mitges veritats i incompliments. Aquests son els més flagrants. 


”No ens hem d’amagar de res. Existeixen poques explicacions més clares a la ciutat de Lleida com les que donem nosaltres. Algú creu que tenim por de donar la cara?”

Febrer 2020


”El futbol formatiu és molt important per als propers anys del Lleida Esportiu”

Juny 2021

”Crearem totes les eines per poder fer créixer el club; socialment, patrimonialment, esportivament… reforçarem totes les àrees”

Juny 2021


”La salut del Lleida Esportiu és molt bona. Ho estem demostrant amb escreix amb la feina que fa la directiva i la plantilla”

Maig 2016

”Les coses s’han de fer diferent i més bé que fins ara. Ens estem reestructurant i fa mesos que hi estem treballant. Demanem que la Segona B sigui professional perquè el nostre club ho serà. El projecte és a cinc anys”

Juny 2021 


”El club ja ha fet rebut tres ampliacions de capital. La junta directiva creixerà. Això ho explicarem en detall en unes setmanes”

Juny 2021

”El millor club professional avui en dia a la ciutat és el Lleida Esportiu”

Febrer 2020 


”Hi ha clubs lleidatans que fan uns ridículs que ull! Però nosaltres estem per ajudar-los i mai no hem parlat malament d’ells”

Febrer 2020

”Ara començarem a pagar. Al gener vam donar mig mes, ara al maig hem començat a pagar i cada sis o set dies quedarem i farem un repàs dels pagaments. Tot quedarà solucionat”

Maig 2016

”La nostra voluntat és fer una assemblea d’abonats cada any. Això és molt positiu pel club perquè demostra que està viu. Ha d’estar-ho”

Abril 2013

 

 

Participació