Els jugadors del Lleida Esportiu contemplen una protesta al Camp d’Esports

Els futbolistes denuncien que encara no han cobrat cap nòmina tot i les promeses dels propietaris

Jugadors del Lleida
Jugadors del Lleida | Lleida Esportiu
Redacció
19 de novembre del 2021
Actualitzat a les 19:17h
Els futbolistes del Lleida Esportiu contemplen fer una protesta al Camp d’Esports en el partit d’aquest diumenge contra el Terrassa. El club encara no ha fet efectius els pagaments dels tres darrers mesos (els jugadors i els tècnics no han cobrat cap nòmina aquesta temporada) i els membres de la plantilla valoren tornar a denunciar aquesta situació com ja van fer el passat diumenge al camp del Cerdanyola, on van fer una plantada de vint segons just després de començar el matx. 

D’altra banda, diversos pares de jugadors dels equips filials del Lleida Esportiu han mostrat la seva indignació pels impagaments del club als àrbitres. No estan disposats a que els seus fills no puguin jugar els partits per culpa dels impagaments i asseguren que estan disposats a pagar-los de la seva butxaca per evitar que els equips del Lleida no puguin jugar. 

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha sancionat l’entitat dels Esteve per no haver complert amb les obligacions econòmiques amb els col·legiats, motiu pel qual no designarà àrbitres en els partits d’infantils, cadets i alevins.