Pares de jugadors dels filials del Lleida Esportiu volen pagar els àrbitres

Protesten davant la Federació Catalana després de la sanció al club per impagaments als col·legiats

Redacció
19 de novembre del 2021
Actualitzat a les 19:36h
Els pares dels jugadors dels equips filials del Lleida Esportiu no estan disposats a que els seus fills no puguin jugar els partits per culpa dels impagaments del club als àrbitres.

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha sancionat l’entitat dels Esteve per no haver complert amb les obligacions econòmiques amb els col·legiats, motiu pel qual no designarà àrbitres en els partits d’infantils, cadets i alevins. Davant d’aquesta situació, alguns pares s’han adreçat a l’organisme futbolístic per comunicar que seran ells els que pagaran els col·legiats. 

D’altra banda, els jugadors del Lleida Esportiu contemplen una protesta al Camp d’Esports per denunciar els impagaments del club. El diumenge l’equip juga contra el Terrassa i els futbolistes valoren una acció com ja van fer la setmana passada al camp del Cerdanyola, on van plantar-se durant els primers segons del matx. 

Els membres de la plantilla no han percebut encara cap nòmina d’ençà de l’inici de la temporada tot i les promeses de cobrament que va fer el president Jordi Esteve. A inicis d’octubre, Esteve va demanar vint dies per arreglar la situació i fa dues setmanes va assegurar als capitans que es desbloquejarien diners per cobrir els deutes pendents. La realitat, però, és que només sis jugadors han cobrat una part del salari del mes d’agost. La resta, encara estan a zero.