La venda del Lleida Esportiu es refreda

Els Esteve no semblen estar disposats a fer l’operació mentre l’empresari gallec espera

Albert Esteve, propietari
Albert Esteve, propietari | Lleida Esportiu
Redacció
19 de novembre del 2021
Actualitzat a les 19:04h
La venda del Lleida Esportiu no es farà en els propers dies. Tot apunta a que l’operació no es concretarà aviat d’acord amb les ganes que mostren els actuals propietaris del club, que no han donat senyals de voler acceptar l’operació que proposa Luis Pereira, l’empresari que està disposat a fer-se amb el club i que vol cobrir el deute però no vol posar més diners per fer-se amb el Lleida.

Segre explica que els Esteve no ha parlat des de fa dues setmanes amb el gallec, que no abandona la possibilitat de fer l’operació però que reclama predisposició per part dels amos del club. De moment no la troba. Per si de cas, un grup de socis ja s’està mobilitzant per crear un nou club en el cas que el Lleida desaparegui, com es va explicar en aquest diari. 

Els Esteve actuen com a propietaris amb mà dura. El passat diumenge, van intentar frenar la compareixença conjunta dels capitans minuts abans que es produís. Segons ha pogut saber NacióDigital, els amos del club es van assabentar de la voluntat dels futbolistes i van trucar els responsables de comunicació per tal de frenar la roda de premsa que volien fer i que finalment van acabar fent. 

Les declaracions dels jugadors, però, no van ser reproduïdes a les xarxes socials del club com sol fer el departament de comunicació sempre després dels partits. Tampoc la roda de premsa de l'entrenador, Gabri Garcia, va ser difosa pels mitjans oficials de l'entitat, que no ha actualitzat les seves xarxes des de fa quatre dies tal com s'ha explicat en aquest diari.