Fires i Festes

Un total de 258 cotxes s’han venut aquest any a les fires de Mollerussa

L'ens firal destaca les xifres assolides tot i haver traslladat Sant Josep al juny i la suspensió de l'Autotrac

per Redacció, Lleida | 17 de novembre de 2021 a les 15:10 |
La Fira de Mollerussa | ACN
El sector de l'automoció present als dos certàmens que ha organitzat aquest 2021 Fira de Mollerussa –el saló de l'Automòbil de la Fira de Sant Josep i la fira d'ocasió Autotardor- ha venut un total de 258 cotxes, entre nous i d'ocasió, i ha assolit un volum de negoci de 6.598.475 euros. Les xifres les ha donat a conèixer el director de l'ens firal, Xavier Roure, que ha fet balanç de la 26a fira Autotardor celebrada del 22 al 24 d'octubre i durant la qual es van fer 86 vendes per un import d'1.608.432 euros.

El director de Fira de Molleurssa ha posat en valor les xifres obtingues enguany tenint en compte la situació sanitària que va portar a traslladar la Fira de Sant Josep al juny i a suspendre l'Autotrac, que s'havia de fer l'abril. 


Roure ha valorat molt positivament les xifres aconseguides enguany, no només perquè l'any 2020 no es va poder portar a terme cap activitat firal, sinó també per "la incertesa" d'aquest 2021 davant la pandèmia i l'afectació als certàmens firals.

En aquest sentit, ha recordat que Fira de Mollerussa va traslladar la fira de Sant Josep amb mes de juny i va decidir suspendre a l'abril d'edició d'Autotrac, dedicat al sector del vehicle d'ocasió de la mateixa manera que l'Autotardor. En el cas d'aquest saló que sí es va celebrar, Roure ha remarcat la convulsió del mercat en el moment actual. 


Fira de Mollerussa ha tancat el calendari firal del 2021 després de la celebració la setmana passada de la Mollerussa Lan Party. El director de l'ens firal ha fet un balanç en què ha parlat d'un primer semestre "complicat", pràcticament sense activitat firal, i a un segon semestre més "normalitzat" durant el qual s'han pogut dur a totes les activitats previstes (Expoclàssic, Concurs de Pintura Ràpida 'Ciutat de Mollerussa', Autotardor i Mollerussa Lan Party). Xavier Roure ha indicat que Fira de Mollerussa encara el 2022 "amb total normalitat" i la recuperació de tota l'activitat firal, que ha qualificat de "necessària". 

 

Participació