El cas de l’Extremadura es pot viure al Lleida Esportiu

Els futbolistes començaran a denunciar el club i podran marxar si acrediten tres mesos d’impagaments

Jugadors del Lleida
Jugadors del Lleida | Lleida Esportiu
Redacció
16 de novembre del 2021
Actualitzat a les 15:35h
La protesta pels impagaments que van fer els futbolistes del Lleida Esportiu el passat diumenge contra el Cerdanyola no serà l’única si el club continua sense pagar. Els jugadors estan farts dels incompliments i augmentaran la seva pressió als propietaris del club amb mesures com, per exemple, la de negar-se a jugar un partit.

La plantilla assegura que la propera protesta serà al Camp d’Esports, una “amenaça” que recorda el cas de l’Extremadura, que no paga als futbolistes des del passat mes d’abril. Aquest cap de setmana, l’equip ha fet vaga i no ha jugat el matx contra el Deportivo, un fet que situa l’entitat al caire de l’eliminació de la competició. Si els extremenys tornen a faltar en un partit, la Federació els expulsarà de la lliga. 

Els futbolistes del Lleida Esportiu començaran a denunciar el club a partir del dia 20 davant l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE). El delegat del col·lectiu a Lleida, Felipe Sanchón, ha explicat als micròfons de Catalunya Ràdio que els membres de la plantilla poden tramitar, també, un procés accelerat de baixa si acrediten que porten tres mesos sense cobrar.

Justament molts jugadors del primer equip porten aquest temps sense percebre honoraris, tot i que es desconeix si molts es voldran acollir a aquesta possibilitat que permet l’AFE per a jugadors que no cobren. Sanchón també ha avisat que el Lleida Esportiu no podrà fitxar al mercat si no es posa al dia dels pagaments, una prohibició que podria deixar en quadre la plantilla lleidatana.