Futbol

Un jugador del Lleida Esportiu, a punt de ser desnonant

Els jugadors denunciaran el club a partir del 20 de novembre perquè no cobren

per Redacció, Lleida | 16 de novembre de 2021 a les 09:32 |
Jugadors entrenant | Lleida Esportiu
Un jugador de la primera plantilla del Lleida Esportiu està a punt de ser desnonant. La situació econòmica desastrosa i els impagaments que afecten l’equip estan resultant en situacions com la d’aquest jugador, que ja ha rebut la notificació per marxar de l’immoble, segons ha explicat Catalunya Ràdio. 

Només sis futbolistes han cobrat una part del sou del mes d’agost, una situació que ha fet esclatar els jugadors, que denunciaran el Lleida Esportiu.
El dia 20 de novembre s’obre el període per presentar denúncies davant l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), i la majoria de la plantilla les tramitarà. Jugadors i tècnics porten tres mesos sense cobrar i emprendran el camí de la justícia després de comprovar que la liquiditat econòmica anunciada era fum.


Els futbolistes han protestat aquest diumenge amb una aturada durant el primer minut del partit contra el Cerdanyola, i no es preveu que sigui l’única. Alguns dels jugadors denuncien, també, que no han rebut ni una còpia del contracte. 

Per la seva banda, els propietaris continuen sense donar la cara ni tampoc explicacions; Albert Esteve està de viatge a l’Índia i Jordi Esteve no es va presentar al partit de lliga. 

 

Participació