Insòlit gest dels futbolistes del Lleida: es neguen a jugar per protestar pels impagaments

Només sis jugadors han cobrat part de la nòmina i denuncien que n’hi ha que no tenen la còpia del contracte

Redacció
15 de novembre del 2021
Actualitzat a la 1:18h
Els jugadors no han volgut jugar el primer minut
Els jugadors no han volgut jugar el primer minut | @DaniBadia
Els futbolistes del Lleida Esportiu han mostrat el seu rebuig pels impagaments amb una protesta ben peculiar.

Durant el primer minut del partit contra el Cerdanyola, els futbolistes s’han quedat palplantats i no han disputat la pilota, una manifestació que ha estat pactada amb l’equip rival. Durant el minut de protesta, els afeccionats de les grades han aplaudit els futbolistes del Lleida Esportiu, que asseguren que ja no es creuen les paraules del president, Jordi Esteve.

El club deu entre dos i tres mesos a la plantilla. Alguns futbolistes, en concret sis, han començat a cobrar, però tampoc ho han fet en la totalitat dels sous que tenen signat amb el club. Alguns futbolistes també denuncien que no tenen la còpia dels seus contractes. El club té per costum pagar a mes vençut, de manera que els jugadors i tècnics encara haurien de rebre els sous de setembre i octubre.

Només s’ha pagat una part del salari del mes d’agost, un fet que no deixa de ser simbòlic en el context de grans deutes que tenen els germans Esteve. Ni Gabri ni els seus ajudants encara han cobrat tot i que el president Jordi Esteve va assegurar als capitans en una reunió que es desbloquejaria la situació la setmana passada i que tothom cobraria.

La greu situació de club es veu en aquest episodi de pagaments. Els propietaris només poden pagar poques quantitats de diner tot i els esforços que diuen que han fet en el darrer mes per aconseguir liquiditat.