Ajuntament

Laia Recasens, nova regidora de la CUP a Tàrrega després del cas de Josep Pàmies

Substitueix Teresa Sala, que va dimitir per no poder organitzar una conferència de l’activista balaguerí

per Redacció, Tàrrega | 14 de novembre de 2021 a les 10:20 |
Laia Recasens, regidora de la CUP a Tàrrega | CUP Tàrrega
La CUP de Tàrrega ha presentat Laia Recasens com a nova regidora de la formació al govern municipal en substitució de Teresa Sala, que fa un mes va deixar el càrrec perquè li van impedir organitzar una conferència amb l'activista Josep Pàmies a la Fira de Medi Ambient.

Recasens, que ocupava el número 14 de la llista a les eleccions municipals del 2019, serà la regidora de Serveis Municipals, Medi Ambient i Mobilitat. La incorporació es farà efectiva a finals d'any. Amb el nou relleu, es durà a terme una modificació de cartipàs que suposarà la creació d'una nova àrea de l'Aigua. L'assumirà el primer tinent d'alcalde i regidor de Finances i Transparència, Daniel Esqué


Des de la sortida de Sala del govern municipal, les competències d'aquesta àrea les té l'alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan.

A part de continuar amb les polítiques iniciades aquesta legislatura, la nova regidora pretén impulsar noves campanyes en matèria de medi ambient, sostenibilitat i mobilitat. La incorporació de la nova regidora no es preveu fins a finals d'any degut a diversos tràmits administratius.


Nova àrea de l'AiguaAmb aquest canvi, s'impulsarà una nova àrea de l'Aigua, vinculada a Finances i Transparència, que liderarà l'actual portaveu municipal de la CUP, Daniel Esqué.

 

Participació