El misteri d’Albesa: qui és el mort?

Els Mossos d’Esquadra no saben encara qui és la persona que va aparèixer morta el mes passat a la llera del riu

13 de novembre del 2021
Actualitzat a les 15:56h
Imatge del lloc on s’ha trobat el cadàver
Imatge del lloc on s’ha trobat el cadàver | CCMA
Ningú no sap qui és el cos de l’home que va aparèixer mort el mes passat a Albesa. Els Mossos d’Esquadra encara estan investigant per quina raó es va enterrar enterrat un cadàver a la lletra del riu Noguera Ribagorçana i de qui es tracta.

Les investigacions dutes a terme fins ara, explica Segre i ha confirmat aquest diari, no encaixen amb les desaparicions registrades. Dit d’una altra manera, el perfil de l’home mort no seria cap dels individus que estan al registre policial com a desapareguts. 

Una tècnica de Medi Ambient que estava visitant la zona va alertar del cadàver el passat 13 d’octubre en veure que una cama sortia de la terra en una zona boscosa. Es tracta d’un home adult que hauria mort fa mesos d’una manera violenta.

El cos trobat estava profundament soterrat i en una descomposició tan gran que es veien moltes parts dels ossos. Agents amb la unitat canina es van desplaçar fins a la localitat i, un cop acabada la feina, es va procedir a la retirada, feta amb maquinària d’excavació. En aquell moment, la policia catalana ja va avisar que seria una tasca complicada identificar la víctima.