Dues regidores de la Paeria, amenaçades pel cas de l’alberg de Pardinyes

Diversos veïns les van abordar al carrer i van colpejar els seus cotxes

Jordina Freixanet
Jordina Freixanet | ACN
Redacció
12 de novembre del 2021
Actualitzat a les 11:40h
Els atacs d’alguns veïns del barri de Pardinyes contra membres del govern de Lleida pel futur alberg per a sense sostre continua. Les edils Mariama Sall i Jordina Freixanet van ser increpades i amenaçades per diverses persones el passat després de mantenir una reunió per abordar la qüestió de l’alberg.

Segons explica La Mañana i ha pogut confirmar NacióDigital, les dues edils van ser abordades al carrer per diversos veïns que també van donar cops als seus vehicles. Sall i Freixanet van exposar el projecte a representants de la Fundació Barri Pardinyes, un col·lectiu que aposta per la creació d’una residència d’avís enlloc d’un alberg per a captaires i temporers.

En aquesta línia, l’alcalde Miquel Pueyo s’ha reunit aquesta setmana amb membres de la plataforma en defensa de la residència en una trobada que ha tingut, també, alguns punts de tensió.

El rotatiu explica que el Paer en cap va donar per acabada la reunió quan un representant del col·lectiu va acusar ERC d’actuar com un partit d’extrema dreta. Pueyo es va aixecar de la taula en considerar que no podia acceptar aquestes paraules. El veí que les va pronunciar va rectificar i va argumentar que s’havia malinterpretat. La reunió va continuar en un clima de cordialitat.

El mateix Pueyo va ser víctima d’un atac fa uns mesos per part d’uns veïns, que van increpar-lo i colpejar el seu vehicle quan sortia de la Llotja.