Albert Esteve se’n riu de Miquel Pueyo amb una cançó de Perales

En un missatge a Twitter, respon l’ajuntament amb la paraula “boomerang”

Albert Esteve
Albert Esteve | Lleida Esportiu
Redacció
11 de novembre del 2021
Actualitzat el 12 de novembre a les 8:33h
Al propietari del Lleida Esportiu, Albert Esteve, no sembla que li hagi afectat molt la voluntat de la Paeria de trencar el conveni amb el club. Al seu compte de Twitter, Esteve ha publicat un missatge de resposta a la declaració de l’alcalde Miquel Pueyo en la que s’hi pot veure, a mode de befa, un vídeo d’una cançó de José Luis Perales, “Y como es él”. En la piulada, Esteve també hi ha escrit la paraula “boomerang”.

Aquest text es pot interpretar a partir de la creença que trencar el conveni i deixar de cedir el Camp d’Esports resultarà en més problemes per l’ajuntament. Esteve es caracteritza per no donar explicacions però sí per penjar de tan en tan críptics missatges a les xarxes. 

El missatge arriba després que l’alcalde de Lleida hagi agafat el timó del cas del club lleidatà i s’hagi mostat contundent a l’hora de resoldre el conflicte. “Ja n’hi ha prou!”, ha exclamat Pueyo, que ha assegurat que no li tremolarà el pols a l’hora de prendre decisions.

La mala imatge que el club ha donat a la ciutat ha vessat la paciència del Paer en cap, que pretén trencar el conveni amb el Lleida Esportiu i, fins i tot, retirar-li la cessió del Camp d’Esports. Pueyo ha detallat una desena d”incompliments greus” per part de l’entitat i ha donat deu dies als propietaris per presentar al·legacions a aquestes obligacions no ateses.