Futbol

La Paeria no pot seguir vinculant-se a un club que incompleix i no paga

Pueyo no pot permetre’s el luxe de ser benevolent amb uns empresaris que han desacreditat la imatge de la ciutat amb les seves praxis opaques i irregulars

per Àlvar Llobet, Lleida | 11 de novembre de 2021 a les 09:23 |
Albert Esteve, propietari | Lleida Esportiu
L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha estat dur aquest dimecres amb el Lleida Esportiu i ha demostrat que té intenció de tallar d’arrel el vincle entre l’entitat que tan mal nom està donant a la ciutat darrerament i l’ajuntament.

Era necessari que el Paer en cap prengués el timó d’aquest cas i demostrés contundència davant d’uns empresaris a qui els acompanya, des de fa anys, una àura d’opacitat i praxis irregulars.
En un moment de creixents reclamacions de transparència a les institucions i d’exigències de canvis de la vella política, la Paeria no es pot permetre el luxe de continuar tenint vincles amb una empresa que no paga els seus treballadors, que té problemes amb Hisenda per no complir amb les seves obligacions fiscals i que està investigat per presumptes actes delictius com la falsificació documental. Pueyo ha fet bé i ha d’arribar fins al final. Assegura que no li tremolarà el pols, i la ciutat necessita que no li tremoli. 


 

Participació