Isaac Martínez, 15 anys d’un crim sense resoldre

El jove lleidatà de 26 anys va ser tirotejat el 9 de novembre del 2006 i la família continua buscant pistes

Imatge del lloc dels fets
Imatge del lloc dels fets | ACN
Redacció
09 de novembre del 2021
Actualitzat a les 9:06h
El 9 de novembre del 2006, una persona amb passamuntanyes i armilla reflectant va disparar a boca de canó sis trets contra Isaac Martínez, un jove de 26 anys de Lleida casat i amb un fill de quatre mesos. El noi sortia de l’aparcament amb el seu vehicle, un Volkswagen Touran, per anar a la feina quan l’assassí va buidar el carregador.

El va veure passar pel carrer Riu Ter del barri de Cappont, va esperar que pugés al cotxe i sortís de la rampa, el va tirotejar i va marxar caminant. Una de les bales li va impactar al coll i el va matar a l’acte. 15 anys després, el crim encara no s’ha resolt i la família pretén reactivar el cas amb ajuda ciutadana. Busquen informacions per trobar pistes que menin cap al culpable de la mort d’Isaac i volen mantenir viu aquest episodi per evitar que caigui en un oblit definitiu.

El cas està suspès judicialment (sobreseïment) a l’espera de proves per reemprendre’l, tot i que en els darrers anys no se n’han trobat. La recompensa de 20.000 euros que va arribar a oferir la família per obtenir pistes no va donar resultat. Hi va haver un únic detingut, que va quedar posteriorment en llibertat per manca de proves.