Els Esteve «abandonen» el Lleida Esportiu

Els propietaris no assisteixen tampoc al partit de l’equip contra l’Espanyol B

La llotja del Camp d’Esports, buida
La llotja del Camp d’Esports, buida | Ramon Costa
Redacció
06 de novembre del 2021
Actualitzat el 07 de novembre a les 8:54h
La llotja del Camp d’Esports buida. Els propietaris del Lleida Esportiu tampoc han assistit aquest dissabte al partit de l’equip contra l’Espanyol B i han tornat a demostrar el menyspreu cap a la plantilla, a qui encara no ha pagat ni una sola nòmina des de l’inici de la temporada.

L’afició lleidatana ha tornat a carregar contra els germans Esteve durant el matx amb crits i alguna pancarta. 

El d’aquest dissabte ha estat el desè partit de lliga i pot ser el darrer que disputi l’entitat dels germans Esteve a l’estadi lleidatà.

Els serveis jurídics de la Paeria estan elaborant un informe per acreditar els incompliments que s’han produït en el conveni per part del club, un tràmit previ a la votació dels grups polític a negar la cessió del camp a l’entitat. El club hauria de buscar un nou indret per disputar els partits de lliga.

D’altra banda, els Esteve estan en negociacions per vendre el club a l’empresari Luis Pereira, un fet que, de produir-se, no s’allargarà en el temps. El Lleida Esportiu torna a tenir partit de lliga a la ciutat el 21 de novembre. Per aquell dia, la Paeria ja tindrà l’informe jurídic damunt la taula i l’operació de compra hauria d’haver-se segellat.