Onada de robatoris en diversos cotxes aparcats a l’avinguda Tarradellas

Els lladres han rebentat les finestres i els veïns reclamen més freqüència de patrulles i càmeres de videovigilància

La finestra d'un cotxe, trencada
La finestra d'un cotxe, trencada | Cedida
06 de novembre del 2021
Actualitzat a les 11:14h
Veïns de l’avinguda Tarradellas de Lleida han denunciat aquest dissabte una onada de robatoris en diversos vehicles aparcats a la zona del monument a Manolo Calpe. Les finestres d’un total de set cotxes han estat rebentades de matinada pels lladres, que s’han endut alguns objectes de l’interior.

Un veí ha descobert la destrossa als vehicles mentre feia una passejada matinal. En aquest sentit, els residents dels blocs de l’avinguda reclamen a la Paeria que augmenti la freqüència del pas de patrulles i que s’instal·lin càmeres de videovigilància per garantir una major seguretat i evitar robatoris com el d’aquest dissabte. 

Les queixes veïnals per la inseguretat que es viu a la zona fa temps que duren. Fa dues setmanes, alguns veïns es van manifestar per reclamar la reparació de l’enllumenat atès que la via quedava a les fosques durant la nit i permetia empara a delinqüents i individus que practicaven sexe al carrer.

L’Ajuntament de Lleida va arranjar el problema un dia després de la mobilització veïnal i es va comprometre a augmentar la vigilància policial.
 

Un dels vehicles rebentats Foto: Cedida
 

Un cotxe, rebentat Foto: Cedida

Un vehicle assaltat Foto: Cedida