Tres dubtes sobre Luis Pereira

L’empresari gallec vol comprar el Lleida Esportiu però deixa interrogants per la seva manera d’abordar l’operació i el seu passat vinculat al futbol

Luis Pereira
Luis Pereira | El Comercio
05 de novembre del 2021
Actualitzat a les 16:30h
L’empresari gallec Luis Pereira Castro vol comprar el Lleida Esportiu i parla amb els actuals propietaris per encarrilar l’operació.

Està disposat a assumir el deute del club, que calcula en set milions, i no en vol pagar res per fer-se amb les regnes de l’entitat lleidatana ara en mans dels germans Esteve. El seu passat en altres clubs i la seva manera d’abordar la situació generen dubtes, almenys tres.

Per quina raó vol comprar el Lleida Esportiu?
És la gran qüestió que encara ningú no ha sabut resoldre. Pereira explicava a LleidaTV que tenia amics a la ciutat i que havia jugat un any a la Unió Esportiva Lleida. No són arguments prou sòlids per justificar una operació en la que s’ha de fer responsable d’un deute astronòmic com el que té ara mateix el Lleida Esportiu.  

Ha volgut comprar altres equips
A Pereira se l’ha relacionat amb altres equips de futbol. L’empresari va voler comprar el Córdoba, l’Elx i l’Sporting, i cap operació va reeixir. Els clubs que volia adquirir tenien, com el Lleida, problemes econòmics. 

Molt exposat als mitjans
Els negociadors parlen millor sense soroll, però Pereira no ho veu així. S’ha exposat als mitjans de comunicació amb declaracions i entrevistes i va narrant públicament quina és la situació i com s’ha de procedir. Per quina raó ho fa? Tampoc ningú ho sap. Els Esteve, per contra, no baden boca. De fet, com sempre.