Pereira es reuneix amb els Esteve per abordar la compra del Lleida Esportiu

L’empresari gallec pretén fer-se amb el club assumint tot el deute

Redacció
02 de novembre del 2021
Actualitzat el 05 de novembre a les 12:45h
L’empresari gallec Luis Pereira es vol tornar a reunir amb els propietaris del Lleida Esportiu per abordar la compra del club en els propers dies. Pereira és a la ciutat i es va amb Jordi Esteve.

L'empresari té la intenció de fer-se amb l’entitat assumint el deute però sense pagar un euro de més. Tal com va avançar aquest diari, ni els futbolistes ni els tècnics de la primera plantilla del club han percebut oficialment cap nòmina d’ençà que va començar la temporada, al mes de juliol.

Pereira està en negociacions amb els germans Esteve mentre que des de la Paeria esperen el final de les converses entre propietaris i comprador per avalar l’operació.

El regidor d’Esports de la Paeria, Ignasi Amor, es va reunir la setmana passada amb Pereira i es va mostrar convençut que la compra de l’entitat esportiva és una opció real que es podria materialitzar en les propers setmanes.

Segons Pereira, l’operació de compra del Lleida Esportiu no s’hauria d’allargar en el temps a tenor dels greus problemes econòmics que té l’entitat. L’empresari creu que, si els Esteve donen el vist i plau, la venda es podria concretar en dues o tres setmanes.