L’alternativa als germans Esteve es va gestant

L’aventurat empresari gallec Luis Pereira prepara un full de ruta per calibrar les possibilitats de quedar-se amb el Lleida Esportiu

27 d'octubre del 2021
Actualitzat el 28 d'octubre a les 14:55h
Albert Esteve, propietari
Albert Esteve, propietari | Lleida Esportiu
Els propietaris del Lleida Esportiu duen mesos a la picota de l’opinió pública. L’entorn social, esportiu i polític s’ha unit contra els germans Esteve, a qui se’ls hi ha demanat la marxa sense que existeixi una alternativa per prendre el relleu.

Aquesta via s’ha obert ara amb l’aparició a l’arena pública lleidatana d’un possible comprador del club, l’empresari gallec Luis Pereira, gestor immobiliari i aventurat negociant futboler. Vinculat amb la representació de jugadors i interessat anys enrere en comprar alguns equips de futbol, pretén ara gastar-se els diners amb el Lleida Esportiu.

En declaracions a NacióDigital, Pereira assegura que està acabant de confeccionar un full de ruta per calibrar les possibilitats de fer-se amb l’entitat lleidatana, per bé que es mostra prudent a l’hora d’aventurar un canvi de mans del club lleidatà. Han d’encaixar peces, primer la seva amb la dels germans Esteve, i després amb l’Ajuntament de Lleida, amb qui encara no hi ha parlat i on no saben res d’una oferta de compra del club. Oficialment no existeix. 

Esteve escolta el que proposa Pereira, però de moment calla. En aquest sentit, l’empresari, que té 63 anys, apunta que es va reunir amb el president del club abans que la policia entrés al Camp d’Esports el passat cinc d’octubre en el context d’una investigació sobre una presumpta falsedat documental, i recorda que la qüestió fonamental és la de pagar sous i deutes. Sap quin forat hi ha al Lleida Esportiu i no s’arronsa. Està disposat. Mentrestant, la plantilla segueix sense cobrar