Acaben les obres dels accessos de l’A-2 entre Torrefarrera i els Alamús

També s’han millorat les sortides de Corbins i Balaguer

Redacció
27 d'octubre del 2021
Un dels trams millorats
Un dels trams millorats | Subdelegació govern
El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) ha acabat els treballs de millora del ferm en el tram de 15 quilòmetres de l'A-2 corresponent a la variant de Lleida, entre l'enllaç de Torrefarrera i els Alamús.

Els treballs, amb un cost de 7,6 milions d'euros, també han permès millorar els accessos dels Alamús (sortida 470 sentit Saragossa i sortida 474 sentit Barcelona), Corbins (sortida 465) i Balaguer (sortida 467). Durant una visita a les obres dutes a terme, acompanyat dels alcaldes de Torrefarrera, Torre-serona, els Alamús i Alcoletge, el subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, ha destacat que el Ministeri ha executat aquest any el doble de l'obra de millora prevista inicialment a l'A-2 a Lleida.

Crespín ha explicat que la rehabilitació del ferm en aquests 15 quilòmetres, així com la millora en quatre dels sis accessos a l'A-2 en aquest tram, representa "el doble del que estava previst inicialment executar aquest any per part del MITMA". 

De la seva banda, els alcaldes de Torrefarrera, Torre-serona, els Alamús i Alcoletge han expressat la seva satisfacció per les millores en la conducció i la seguretat viària a l'A-2 tenint en compte que es tracta de la via de comunicació amb més volum de trànsit de tota la demarcació de Lleida.