Hi ha possibilitats reals que el Lleida es quedi sense estadi

L’informe jurídic encarregat pel govern és el primer pas abans d’una votació al ple municipal

Imatge del canvi de gespa del camp
Imatge del canvi de gespa del camp | Lleida Esportiu
25 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 15:37h
El Lleida Esportiu es podria quedar sense estadi per jugar els partits. Aquesta possibilitat va agafant forma després que els grups municipals de la Paeria s’hagin alineat en una mateixa postura de castigar el club pels incompliments del conveni i la mala imatge que dona a la ciutat.

Els grups municipals aposten, d’entrada, per trencar els convenis amb el club dels Esteve, un dels quals especifica le cessió del Camp d’Esports i el camp annex. La ruptura del pacte té, però, uns passos a seguir que ja està fent el govern de la Paeria i que passen, primer, per l’elaboració d’un informe jurídic. Aquest document serveix per acreditar legalment els incompliments de l’entitat i serviria de base per obrir un debat entre els partits polítics que acabaria en una votació al ple municipal.

Si els vots favorables al trencament del conveni fossin més que els contraris, el club hauria de buscar un nou lloc per jugar els partits. “Crec que s’enduran el club fora de la ciutat”, reconeixen els regidors a aquest diari.