Els impagaments uneixen

La plantilla del Lleida Esportiu es fa forta davant l’adversitat i recorda, salvant les distàncies, el grup del 2016

Jugadors celebrant un gol
Jugadors celebrant un gol | Lleida Esportiu
24 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 12:06h
Ja va passar la temporada 2015-2016 quan els jugadors del Lleida Esportiu van estar a punt de fer pujar el club sense cobrar i salvant les distàncies, torna a passar ara. La situació és curiosa; l’entitat no paga els seus futbolistes i aquests s’uneixen davant l’adversitat i s’acaben fent una plantilla compacta; un grup d’amics que s’ajusten entre ells i es conjuren davant d’un mateix problema.

L’entrenador Gabri ja va avisar que els problemes econòmics no el farien desistir perquè volia estar al costat d’aquests futbolistes; un deu pel tècnic, que a sobre ha ajudat de la seva butxaca aquells jugadors que més ho necessiten.

Els experts en futbol diuen que un vestidor unit i solidari és el primer capítol del manual d’un equip campió. És difícil pensar que aquesta plantilla lleidatana tindrà grans èxits atesa la joventut de la majoria dels seus integrants, que encara estan en procés d’aprenentatge, però és evident que el principal valor del club ara mateix el té al vestidor. Ara només falta que els propietaris arreglin el caos de deutes, irregularitats i denúncies. No es preveu, però, un final feliç.