El PSC oblida la seva passivitat amb el Lleida Esportiu i reclama ara solucions

El regidor Jackson Quiñonez demana la convocatòria de seguiment del conveni

Jackson Quiñonez, en primer terme
Jackson Quiñonez, en primer terme | PSC
22 d'octubre del 2021
Actualitzat a la 13:35h
El PSC de Lleida lamenta que encara no s’hagi convocat la comissió de seguiment del conveni entre la Paeria i el Lleida Esportiu. El regidor socialista Jackson Quiñónez reclama “celeritat” a l’equip de govern de Miquel Pueyo per fer un seguiment i examinar en quin estat es troba el compliment, per part del Lleida Esportiu, del conveni de cessió d’equipaments, entre ells el del Camp d’Esports, signat amb la Paeria.

En aquest sentit, el regidor d’Esports, Ignasi Amor, ha alertat a l’entitat dels Esteve aquest dijous que si no resolen els problemes econòmics es podrien quedar sense usar l’estadi lleidatà. 

Es dona la circumstància que durant els govern dels PSC a Lleida no es van alertar mai dels problemes que hi havia al Lleida Esportiu. El club fa anys que arrossega problemes amb Hisenda i pagaments a futbolistes.

Quiñónez alerta també de les repercussions per als jugadors, els treballadors, el mateix Ajuntament de Lleida i la imatge de la ciutat. El regidor del PSC a la Paeria també reclama encomanar un informe jurídic sobre un presumpte incompliment dels acords.