Veïns de l’avinguda Tarradellas es mobilitzen per reclamar l’enllumenat

L’alcalde Miquel Pueyo assegura que una partida dels nous pressupostos es destinarà aquesta solució

Imatge de la mobilització
Imatge de la mobilització | Veïns Avinguda Tarradellas
21 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 21:56h
Diversos veïns de l’avinguda Tarradellas de Lleida s’han mobilitzat aquest dijous a la tarda per fer visible el seu malestar per la manca d’enllumenat a la zona. La protesta s’ha fet a les portes dels Camps Elisis de Lleida, on l’alcalde de la ciutat, Miquel Pueyo, ha clausurat la fira Municipàlia.

El Paer en cap ha conversat amb els veïns i ha assegurat que la il·luminació del carrer, ubicat al barri de Cappont, està contemplada als propers pressupostos. Tot i això, Pueyo no ha concretat quan es col·locarà l’enllumenat tot i la insistència dels manifestants, que l’han instat a resoldre la situació de manera urgent atès que, asseguren, porten 80 dies sense llum a les nits.  

Els afectats asseguren a aquest diari que els carrers queden completament en la foscor durant la nit, cosa que genera recels a l’hora de sortir de casa. En aquest sentit, recorden que a la zona s’han produït robatoris en vehicles i que s’hi estableixen parelles que aprofiten la intimitat de la foscor per practicar sexe. Aquesta situació temen que s’agreugi amb el canvi d’hora, que es farà el proper dissabte 30 d’octubre, quan es farà de nit més aviat.

Una representació dels veïns es reunirà aquest divendres amb el regidor Ignasi Amor