El Lleida Esportiu tampoc no pagarà els sous dels futbolistes aquest octubre

El president del club fixa un termini mínim de tres setmanes per abonar les nòmines endarrerides

Jugadors del Lleida
Jugadors del Lleida | Lleida Esportiu
21 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 19:52h
Els futbolistes del Lleida Esportiu continuaran sense cobrar almenys tres setmanes més. El president de l’entitat, Jordi Esteve, ha assegurat en una reunió que ha mantingut aquest dijous amb el regidor d’Esports de la Paeria que segueix treballant per pagar els salaris, però que el termini per fer-ho serà al mes de novembre com a mínim, segons fonts de la Paeria consultades per aquest diari. En principi, el termini per fer efectius els pagaments és de tres setmanes

Aquest període s’ha fixat perquè el club pretén que la Paeria li pagui les subvencions endarrerides del 2018, 2019, 2020 i 2021, un abonament que només es pot fer si s’acredita que tots els pagaments estan al corrent i els problemes amb Hisenda, solucionats. Les tres setmanes és el temps que ha estipulat el club per presentar aquestes certificacions i, en conseqüència, desbloquejar aqests diners, que són 238.000 euros. 

D’aquesta manera, el club no complirà amb el termini que va demanar el president Jordi Esteve a la plantilla el passat 5 d’octubre, quan va sol·licitar un marge d’entre 10 i 20 dies per solucionar les dificultats de liquiditat que afectaven el pagament de les nòmines. 

D’altra banda, els propietaris del Lleida Esportiu comencen a donar senyals d’una possible venda de l’entitat. En la reunió s’ha obert la porta a escoltar ofertes que puguin arribar per la compra del club, un extrem que mai s’havia donat fins ara en els onze anys d’història del Lleida Esportiu.

El club ha demanat als responsables del govern municipal que presentin en un termini de 60 dies totes les propostes d’interès que s’hagin tramitat en els darrers anys per explorar una possible venda del club, una decisió però, que encara està molt lluny de materialitzar-se.