Desnonen d’un pis nou jugadors del Lleida Esportiu

L’entitat deu més de 20.000 euros al propietari de l’immoble, Josep Maria Tamarit, que va denunciar el club per impagaments

Albert Esteve, propietari
Albert Esteve, propietari | Lleida Esportiu
Redacció
19 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 15:18h
Un total de nou jugadors del Lleida Esportiu van ser desnonats d’un pis del carrer Doctor Fleming de la ciutat el passat mes de juny. Segons explica el periodista Xavi Madrona al Segre, l’immoble és propietat del catedràtic de dret penal de la UdL, Josep Maria Tamarit, que va portar el club als tribunals per un presumpte delicte d’estafa i impagaments a inicis del 2020.

La firma del contracte anava a nom del futbolistes Cheng Hui, i Tamarit assegura que l’aleshores president Albert Esteve li va confirmar que serien els socis xinesos del club (Bo Yang Investment) els que es farien càrrec del lloguer. 

Després d’alguns pagaments amb retard, el pis no es va pagar més i el deute ha pujat a 20.000 euros, una xifra que reclama ara el propietari de l’immoble, que va aconseguir una sentència favorable al pagament d’aquests diners. Tot i això, Tamarit denuncia una estratègia dilatòria de l’entitat per evitar abonar el que falta d’aquest lloguer.

En aquest context, Tamarit té intenció de presentar una segona denúncia per presumpta falsificació documental després d’una primera batalla judicial amb l’entitat dels Esteve que va dur el club ha denunciar, de retop, dos mitjans de comunicació de la ciutat per haver informat d’aquest cas.

En una roda de premsa que va fer al febrer del 2020, Esteve va tirar pilotes fora en aquesta qüestió i va assegurar que la seva entitat no tenia vincle amb aquest contracte atès que estava a nom d’un jugador. En aquella compareixença va recordar amb actitud amenaçadora als periodistes que vigilessin quines notícies publicaven, i va reblar la intenció de portar als tribunals mitjans i professionals de la comunicació.