Molo denuncia que el Lleida Esportiu també li deu diners

L’exjugador Pau Bosch explica en un directe d’Instagram que ell ja no anima al Lleida mentre hi hagin els propietaris actuals

Redacció
18 d'octubre del 2021
Actualitzat el 19 d'octubre a les 8:49h
Molo
Molo | Lleida Esportiu
L’exentrenador del Lleida Esportiu, Molo, ha assegurat aquest dilluns que el club també li deu diners i que està esperant a cobrar-los. En una conversa que ha mantigut amb els exjugadors Pau Bosch i Marc Martínez en un directe al perfil d’Instagram de FutbolCatalunya, el tècnic ha assegurat que no li sorprèn la situació actual del club per les praxis sabudes dels Esteve des de fa anys.

Molo ha dit que no cobrar a meitats d’octubre és “normal” al Lleida, encara que ha considerat que en el cas actual “hi ha alguna cosa més” que les dificultats habituas dels darrers anys.

Per la seva banda, l’exjugador Pau Bosch ha estat molt dur amb els propietaris del club i ha assegurat que ell no anima el Lleida: “Jo no vaig amb el Lleida Esportiu”, ha reblat el defensa lleidatà, molt crític en les darreres setmanes amb la gestió del club. En aquesta línia, ha indicat que li agradaria que l’Atlètic Lleida anés escalant categories fins arribar a jugar contra el Lleida Esportiu al Camp d’Esports, una fita que “seria bona per la ciutat”, ha dit.