El Lleida Esportiu té aigua per regar el Camp d’Esports i el conveni l’obliga a fer-ho

El camp es pot remullar amb normalitat per què el subministrament està pagat i no consten incidències

18 d'octubre del 2021
Actualitzat a la 13:19h
Imatge del Camp d’Esports
Imatge del Camp d’Esports | Dani Badia
L’entrenador del Lleida Esportiu, Gabri Garcia, ha lamentat que el club no tingui ni aigua per regar el terreny de joc del Camp d’Esports, un fet que, assegura, va en detriment del seu equip.

Que una entitat com el Lleida no regui el camp abans dels partits fa saltar, una vegada més, les alarmes de l’afició, que veu com el club està ensorrat en un esvoranc de deutes i irregularitats que el poden dur a la desaparició.

De fet, molts creuen que l’únic destí del Lleida Esportiu ja és només el d’una venda que possibiliti un canvi de propietaris. La qüestió de l’aigua és una més. De totes maneres, per què no es rega el Camp d’Esports? Segons ha pogut saber aquest diari, el terreny de joc es pot remullar amb normalitat atès que el subministrament està pagat i no consten incidències.

El responsable de fer-ho ha de ser el club tal com consta al conveni que es va signar el 7 de juliol del 2016 entre l’aleshores alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el propietari del club, Albert Esteve. En el text al que ha tingut accés NacióDigital s’hi especifica en el primer punt que el Lleida Esportiu “s’encarregarà del manteniment de la instal·lació en concepte de precari d’ús” i en el seté, que el club té l’obligació de “mantenir l’estadi en bon estat de funcionament” i retornar-lo a l’Ajuntament de Lleida “en bon estat”. 

Deutes amb l’empresa de manteniment
El club deu prop de 700.000 euros a l’empresa que va posar la nova gespa i s’encarregava del manteniment, Royal Verd, que va renunciar a seguir donant el servei després d’acumular molt deute amb l’entitat lleidatana. Ara, aquesta tasca la fa, teòricament, la firma Garden Tona.