Gabri esclata contra la directiva i avisa que el vestidor està al límit

El tècnic diu que cada cop confia menys en els Esteve i critica el club perquè no ofereix “ni uns mínims” com el manteniment del terreny de joc

Gabri, tècnic del Lleida
Gabri, tècnic del Lleida | Lleida Esportiu
18 d'octubre del 2021
Actualitzat a la 1:17h
A l’entrenador del Lleida Esportiu, Gabri Garcia, se li està acabant la paciència amb els propietaris del club, i aquest diumenge ho ha demostrat en roda de premsa. El tècnic ha aparegut visiblement molest per la situació que viu l’entitat, i ha reconegut que cada cop té menys confiança en la directiva i en una solució al problema dels impagaments que afecta la plantilla. Gabri ha assegurat que el got de la paciència “cada vegada està més baix” i ha apuntat, tal com va explicar aquest diari, que el vestidor està “al límit”.

Gabri també ha lamentat que el Lleida Esportiu no ofereixi “ni uns mínims” per disputar els partits. En aquest sentit, l’entrenador s’ha queixat vehementment de l’estat del terreny de joc, perjudicial per l’estil de joc que ell pretén: “Està sec, no hi ha ni aigua”, ha dit el tècnic, que ha sortit en defensa dels seus jugadors per l’actitud demostrada en el partit d’aquest diumenge contra el Terol.

El de Sallent ha assegurat que estarà al costat dels futbolistes i que els hi respecta la decisió de voler marxar del club. De moment son tres els que tramiten la baixa; Gaston, Pereira i Pladevall, però el tècnic ha deixat la porta oberta a que puguin aparèixer més casos en les properes setmanes.