Els impagaments posen al límit el vestidor del Lleida Esportiu

La plantilla viu amb incertesa i indignació la situació i diversos futbolistes pensen ja en buscar una sortida del club

Entrenament del Lleida
Entrenament del Lleida | Lleida Esportiu
16 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 15:16h
De la comprensió i la confiança s’ha anat passant al neguit i al cabreig. Els jugadors de la primera plantilla del Lleida Esportiu estan amb la mosca rere l’orella pel fet que encara no han cobrat cap nòmina, i a mitjans de mes d’octubre, alguns ja pateixen els rigors de veure que no entren diners al compte corrent.

El vestidor comença a estar al límit a nivell econòmic i també emocional, i molts jugadors estan cansats de veure que no arriben les solucions promeses pel president Jordi Esteve. A aquesta situació se li suma el desassossec en comprovar que molts exfutbolistes tenen deutes pendents amb el Lleida Esportiu, a qui han portat als tribunals per impagaments. “Si ells no han cobrat, per quina raó nosaltres ho farem?” És la pregunta que alguns dels futbolistes es fan portes endins. Casos n’hi ha molts. Un dels més flagrants, el d’Albert Torras, que segons ha pogut saber aquest diari, va estar mig any al club i no ha arribat a cobrar ni una nòmina.

Aquest escenari d’incertesa ha obligat a plantejar-se la sortida a més d’un jugador. Tres d’ells, Pladevall, Gaston i Pereira, ja estan a la rampa de sortida perquè tenen intenció d’abandonar el club, però al vestidor es dona per segur que hi hauran més futbolistes que voldran tramitar la baixa si la qüestió continua com fins ara. 

La situació podria generalitzar-se si els futbolistes deixen de percebre els sous durant més mesos, i podrien portar el cas a l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) tal com ja van fer els jugadors del Lleida Esportiu durant la temporada 2015-2016.